Reklam malzemeleri baskısı konusunda yılların vermiş olduğu deneyim ile güvenilir hizmet vermekteyiz. Firma ve parekende ihtiyaçlarınızı deneyimli ekip arkadaşlarımızla ve ileri teknoloji baskı makinaları ile en doğru şekilde sağlıyoruz. Yaka kartı hizmetinde en uygun fiyatlarda tasarım, imalat ve baskıyı firmamız tarafından siz müşterilerimize sunmaktayız.

Reklam Malzemeleri Baskı Hizmeti

UYGUN FİYAT GARANTİSİ

Başta yaka kartı olmak üzere reklam malzemelerinin baskı hizmetinde en uygun fiyatlarda çalışmaktayız. Bu sayede kurumsal kimliğinizi yansıtan kaliteli ürünlerimiz ile siz değerli müşterilerimizle uzun yıllar çalışmaktayız.

HIZLI VE KALİTELİ HİZMET

Son teknoloji baskı makinaları ile hızlı, canlı ve kalıcı baskılar sağlamaktayız. Geniş ürün yelpazemiz ve makina parkurumuz sayesinde istediğiniz yaka isimliği, kapı isimliği, plastik kart modellerini rahatça üretebilmekteyiz.

BASKI VE SİPARİŞ

Tüm siparişleriniz için bizlere telefon veya email yoluyla ulaşabilirsiniz. Adetli ve kurumsal alımlarınız için bizlerden teklif isteyebilirsiniz. Ürün adetine ve baskı çeşidine göre 2 ila 5 gün arasında siparişleriniz kargolanmaktadır.